Brand in CV ruimte van Bauerfeind in de Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op dinsdag 10 april 2012

Haarlem – De brandweer is dinsdagmorgen uitgerukt voor een binnenbrand bij Bauerfeind aan de Waarderveldweg in Haarlem. Rond tien voor half tien ontdekten medewerkers van het bedrijf de brand waarop direct de brandweer is gealarmeerd. Diverse brandweervoertuigen kwamen ter plaatse om op onderzoek te gaan.

In de CV ruimte van het bedrijf is door nog onduidelijke reden brand uitgebroken. De brandweer heeft het gas eraf gehaald waarna vrij snel het sein brandmeester kon worden gegeven. Het team brandonderzoek van de brandweer zal onderzoek doen om de toedracht van de brand te kunnen achterhalen. Bij de brand zijn geen mensen gewond geraakt, medewerkers hebben tijdelijk op het parkeerterrein moeten wachten tot de hulpdiensten klaar waren.


Fotografie en video: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.