Bewoonster betrapt inbreker in woning aan de Dever

Geschreven door de Redactie op vrijdag 13 april 2012

Haarlem – Vrijdagmiddag rond 15:15 uur kwam er een melding binnen dat er zojuist een insluiper was aangetroffen in een woning aan de Dever. De verdachte was door een openstaand raam de woning binnengekomen. Toen hij betrapt werd door de bewoonster, ging hij er op een fiets vandoor.
.

Dankzij het doorgeven van een duidelijk signalement konden politiemensen even verderop een 40-jarige Haarlemmer aanhouden. Hij bleek in het bezit te zijn van een aantal waardevolle bezittingen van de bewoonster van de woning aan de Dever.

De man is aangehouden en overgebracht naar een politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor.

  1. monique
    22 april 2012 op 00:29 | #1

    ja wie breekt er dan ook op vrijdag de dertiende in dan vraag je er toch om

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.