Auto in brand aan het Lissabonplantsoen in de Europawijk

Geschreven door de Redactie op woensdag 18 april 2012

Haarlem – In de nacht van dinsdag op woensdag meldde een alerte getuige omstreeks 02.55 uur een autobrand op de parkeerplaats van het Lissabonplantsoen. De brandweer heeft het vuur geblust. De politie houdt rekening met brandstichting en stelt een onderzoek in. De auto is in beslag genomen voor sporenonderzoek. Ook zal er woensdag een buurtonderzoek plaatsvinden.

Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie van het team Spaarne-Oost.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. holleeder
  18 april 2012 op 11:26 | #1

  de politie slaapt in haarlem dit is nu al maanden aan de gang op na de zoveelste brand

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. holleeder
  18 april 2012 op 11:27 | #2

  binnenkort is het weer raak in noord jojo effect daarna weer in zuid

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. 2 0 3 4
  18 april 2012 op 16:17 | #3

  Potverdrie dubbeltjes, oeps eurotjes …. Tijdje rustig geweest in Haarlem, begint de ellende weer ! Politie Spaarne-Oost ??? slapen ze dan nog op het politie Bureau Schalkwijk wat bijna aan de overkant zit van deze autobrand !! Jammer dat Schalkwijk geen agenten meer heeft en deze allemaal uit Parkwijk komen komen wegens de bezuinigingen !!

  Politie Schalkwijk is op zoek naar een nieuw onderkomen, het huidige bureau doet niet meer aan de eisen van NU, ze hebben ook op het nieuwe kantoor van Pre Wonen aan de laan van Berlijn. Pre WOnen heeft het kantoor verlaten, jaja ook wegens de bezuinigingen !!

  Zo even een nieuwtje naar buiten gebracht, wat nog niet eens in de media bekend is !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. 2 0 3 4
  18 april 2012 op 16:18 | #4

  minis 1x komen

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. 2 0 3 4
  18 april 2012 op 16:19 | #5

  Herstel, (ander toetsenbord)

  Tijdje rustig geweest in Haarlem, begint de ellende weer !
  Politie Spaarne-Oost ??? slapen ze dan nog op het politie Bureau Schalkwijk wat bijna aan de overkant zit van deze autobrand !! Jammer dat Schalkwijk geen agenten meer heeft en deze allemaal uit Parkwijk komen komen wegens de bezuinigingen !!

  Politie Schalkwijk is op zoek naar een nieuw onderkomen, het huidige bureau doet niet meer aan de eisen van NU, ze hebben oog op het nieuwe kantoor van Pre Wonen aan de laan van Berlijn. Pre Wonen heeft het kantoor verlaten, ja ook wegens de bezuinigingen !!

  Zo even een nieuwtje naar buiten gebracht, wat nog niet eens in de media bekend is !!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Nyck
  18 april 2012 op 16:20 | #6

  @holleeder,
  zet jij hier neer waar en wanneer de volgende autobrand gaat plaatsvinden en als het daar plaats vindt, neem ik mijn petje voor je af.
  En nu niet iets zeggen in de trant van ik ben geen verklikker, want dat zou heel flauw zijn.
  Jij denkt dat de politie slaapt en dat jij het beter kan. Ik zou zeggen bewijs dat maar eens. Heel veel mensen zullen blij met jouw zijn als de dader opgepakt wordt. Ik wacht het af.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. watiserdan
  18 april 2012 op 18:12 | #7

  2 0 3 4 :Herstel, (ander toetsenbord)
  Tijdje rustig geweest in Haarlem, begint de ellende weer !Politie Spaarne-Oost ??? slapen ze dan nog op het politie Bureau Schalkwijk wat bijna aan de overkant zit van deze autobrand !! Jammer dat Schalkwijk geen agenten meer heeft en deze allemaal uit Parkwijk komen komen wegens de bezuinigingen !!
  Politie Schalkwijk is op zoek naar een nieuw onderkomen, het huidige bureau doet niet meer aan de eisen van NU, ze hebben oog op het nieuwe kantoor van Pre Wonen aan de laan van Berlijn. Pre Wonen heeft het kantoor verlaten, ja ook wegens de bezuinigingen !!
  Zo even een nieuwtje naar buiten gebracht, wat nog niet eens in de media bekend is !!

  Klopt alleen niet pre wonen zit er nogsteeds, vrijdag me geldt voor huur nog gebracht.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. 2 0 3 4
  18 april 2012 op 19:39 | #8

  watiserdan :

  2 0 3 4 :Herstel, (ander toetsenbord)
  Tijdje rustig geweest in Haarlem, begint de ellende weer !Politie Spaarne-Oost ??? slapen ze dan nog op het politie Bureau Schalkwijk wat bijna aan de overkant zit van deze autobrand !! Jammer dat Schalkwijk geen agenten meer heeft en deze allemaal uit Parkwijk komen komen wegens de bezuinigingen !!
  Politie Schalkwijk is op zoek naar een nieuw onderkomen, het huidige bureau doet niet meer aan de eisen van NU, ze hebben oog op het nieuwe kantoor van Pre Wonen aan de laan van Berlijn. Pre Wonen heeft het kantoor verlaten, ja ook wegens de bezuinigingen !!
  Zo even een nieuwtje naar buiten gebracht, wat nog niet eens in de media bekend is !!

  Klopt alleen niet pre wonen zit er nogsteeds, vrijdag me geldt voor huur nog gebracht.

  Pre zit er nog deels in, ook dit gaat sluiten. Er komt een dependance aan de Bernadottelaan, onder de zes hoog flat tegenover het tankstation. Zelf hier ook werkzaam !! Vandaar dat ik het weet !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. holleeder
  19 april 2012 op 02:45 | #9

  nyck maak je niet druk ik pak hem wel zonder de politie in te schakelen heb niks aan die gasten!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. Haarlemmer
  19 april 2012 op 06:43 | #10

  Ik heb een paar keer een bijna nieuwe gestolen fiets gevonden. Opgeslagen, foto gemaakt, framenummer opgeschreven en alles digitaal doorgegeven aan politie in Schalkwijk. Ontvangst bevestiging ontvangen en daarna gebeurd er helemaal niets. Van narigheid heb ik de laatste fiets na een paar maanden maar tegen de gevel gezet van het politiebureau. Deze eerlijke vinder zal geen fietsen meer veiligstellen. De laatste fiets, een splinternieuwe fiets, heeft drie dagen op de rijbaan/trottoir gelegen. Bijna ieder uur reed de surveillerende politieauto er netjes langs/omheen.

  ps
  Van deze autobrand is later vastgesteld dat het een technische oorzaak had, geen brandstichting dus.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.