Verdachte snel aangehouden na overval op woning in de Bloemertstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 1 maart 2012

Haarlem – De politie heeft donderdagmiddag op het Stationsplein een verdachte aangehouden in verband met een woningoverval in de Bloemertstraat. De man had rond 15:00 uur aangebeld bij een woning van een dame op leeftijd en liep naar binnen op het moment dat de deur geopend werd. De man eiste vervolgens waardevolle spullen van de bewoonster. Hierbij dreigde hij met een mes.

De politie startte direct een grote zoektocht en mede dankzij een duidelijk signalement, is korte tijd later een verdachte aan de Jansweg aangehouden. De man bleek in het bezit te zijn van een mes en de waardevolle spullen die toebehoorden aan de bewoonster van de Bloemertstraat.

De verdachte, een 23-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats, is ingesloten en het overvallenteam van de politie stelt een nader onderzoek in.

De vrouw bleef gelukkig lichamelijk ongedeerd.

Fotografie: Michel van Bergen & Rowin van Diest
Video: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.