Kop-staartbotsing in de Louis Pasteurstraat

Geschreven door de Redactie op donderdag 8 maart 2012

Haarlem – Twee auto’s zijn donderdagavond in de Louis Pasteurstraat tegen elkaar aangereden. Het ongeval vond om even over zeven uur plaats toen een automobilist wilde inparkeren. De auto daarachter moest hierdoor remmen, wat te laat opgemerkt werd door de daarachter rijdende automobilist. Een botsing was het gevolg.

Een politiebusje en een motorambulance kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De inzittenden zijn door de ambulancebroeder gecontroleerd maar raakte gelukkig niet gewond en kwamen er met de schrik van af.

De agenten hebben geholpen met het invullen van de schadeformulieren waarna iedereen z’n weg weer kon vervolgen.

Fotografie: Rowin van Diest

  1. william
    10 maart 2012 op 18:55 | #1

    ik zag het gebeuren dus heel hard

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.