Kind rent de Nagtzaamstraat op en wordt aangereden door auto

Geschreven door de Redactie op woensdag 28 maart 2012

Haarlem – Een jongetje is woensdagavond gewond geraakt bij een ongeval. Het kind rende rond half zes de Nagtzaamstraat op toen hij ter hoogte van de Potgieterstraat door een auto werd aangereden. Het kind kwam hierbij hard ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. Het kleine kind werd gestabiliseerd en kreeg een nekkraag om, om eventueel erger letsel te voorkomen.

Na de behandeling ter plaatse is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. Marco
  29 maart 2012 op 09:39 | #1

  Ik persoonlijk zou het wel prettig vinden dat er na sommige berichten, zoals dit bericht, een update komt.
  Want ik denk dat er best wel veel mensen zullen zijn die toch wel heel erg benieuwd zijn hoe het uiteindelijk met het kind is afgelopen.

  Uiteraard hopen we dan ook met z’n allen dat het uiteindelijk allemaal meevalt, maar soms is een bericht pas compleet als dit soort dingen ook gemeld (kunnen) worden…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Diemux
  29 maart 2012 op 22:39 | #2

  Ik denk eerlijk gezegd dat zoiets vrij lastig is. Er is volgens mij totaal geen contact met de betrokkenen, de verhalen zijn voornamelijk op locatie of van andere hulpverleners overgenomen (dit denk ik, kan uiteraard anders zijn!)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. fred
  30 maart 2012 op 03:35 | #3

  nagtzaamstraat is erg onoverzichtelijk aangezien er aan beide kanten auto’s staan geparkeerd.Hier zijn al meldingen over gemaakt richting de gemeente. Wat natuurlijk ook meespeelt leer kinderen oversteken via het zebrapad. Alhoewel het wel steeds meer oppassen is met spelende kinderen,die zomaar de straat oversteken zonder uit te kijken en zeker op het teylerplein/nagtzaamstraat. Kortom automobilisten pas hier zeker op je hebt zo een kind voor je wielen. Beterschap aan het jongetje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Claudia
  30 maart 2012 op 20:28 | #4

  Er is op dat punt geen zebrapad in de buurt, moet je stuk verder lopen. En eigenlijk maakt het niet uit bij het zebrapad rijden ze ook gewoon door en dan hebben ze zelf kinderen in de auto. Ze moeten meer controleren en bekeuren bij het zebrapad en zwaar ook. Op het punt waar het is gebeurd scheelt het al een hoop wanneer ze de auto’s op de hoeken bekeuren dan zien we ook meer, dus ook de kinderen.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Fred
  31 maart 2012 op 04:53 | #5

  @claudia ja dat stukje verder lopen is natuurlijk te ver voor jonge benen. Ja je hebt gelijk dat ze meer moeten controleren bij de zebrapad en nagtzaamstraat/teylerplein. Inderdaad sommige bestuurders rijden als gekken neemt niet weg dat men kinderen hoort te leren niet zomaar de straat over te rennen. Volgens mij hebben we allemaal geleerd eerst rechts kijken dan links en voor de zekerheid nog een keer. Uit de berichtgeving blijkt dus (hoe vervelend ook) het jongetje de straat op rende. Ook voor de automobilist is het vreselijk en zeker schrikken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.