Fietser gewond na aanrijding met auto op de Muiderslotweg

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 maart 2012

Haarlem – Een man is donderdagochtend gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer fietste even na half negen over Dullaertstraat toen hij ter hoogte van het kruispunt met de Muiderslotweg werd geschept door een auto. De man kwam hierbij hard ten val en verloor even zijn bewustzijn. Hulpdiensten kwamen ter plaatse om het slachtoffer te verzorgen.

Nadat de man een nekkraag om heeft gekregen en was gestabiliseerd is hij met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het voorwiel van de fiets zat nog vast onder het wiel van de auto. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is vooralsnog onbekend maar vermoedelijk heeft de laagstaande zon een rol gespeeld.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.