Fietser en voetganger met elkaar in botsing op de Parklaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 27 maart 2012

Haarlem – Op de Parklaan zijn dinsdagavond een fietser en een voetganger met elkaar in botsing gekomen. Om even voor half tien wilde de voetganger tussen twee auto’s door de Parklaan oversteken maar zag daarbij een fietser over het hoofd. De fietser kon niet meer optijd remmen en kwam in botsing met de voetganger.
.

De fietser kwam door de klap ten val en liep verwondingen aan de elleboog op. Een ambulance kwam ter plaatse om hulp te verlenen. Na de eerste zorg door de ambulancebroeders bleken de verwondingen gelukkig mee te vallen. Het slachtoffer hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Politieagenten hebben geholpen met de afhandeling van het ongeval. Het overige verkeer kon het ongeval rustig passeren.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Ad
  28 maart 2012 op 16:01 | #1

  Hoe is het eigenlijk afgelopen met de personen scootmobiel en scooter na de aanrijding op de hoek zijlweg zijlsingel een paar weken terug.Vreemd dat daar totaal geen opnamen of een bericht van is gegeven.Het was nogal vrij pittig en ook een lang naonderzoek door de verkeerspolitie.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Europawijk
  28 maart 2012 op 18:12 | #2

  wat een lekker weer was het vandaag he! :)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Marco
  29 maart 2012 op 09:41 | #3

  @Ad
  Ben het met je eens, soms kan een update van een bericht geen kwaad……….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.