Beschonken automobilist zonder rijbewijs aangehouden

Geschreven door de Redactie op maandag 19 maart 2012

Haarlem – In de nacht van zondag op maandag zagen surveillerende politiemensen rond 04:30 uur een auto rijden zonder verlichting. Het voertuig werd aan de Kinderhuisvest veilig aan de kant gezet. De bestuurder, een 38-jarige Haarlemmer, bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Daarnaast bleek uit een blaastest dat hij teveel had gedronken.

Een ademanalyse op het politiebureau maakte duidelijk dat de man een promillage had van 1.47. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

  1. Ad
    19 maart 2012 op 21:27 | #1

    Als men nu ook eens wat meer willen opletten overdag op de Kinderhuisvest wat betreft de snelheidsduivels dan gaan we de goeie kant op.Het is nog steeds een GODSwonder dat er bij de oversteek Zijlbrug/Zjilstraat niks ergs is gebeurd.Er wordt op de vest gereden als dazen.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.