Politie en handhavers pakken vernielingen van auto’s in Leidsebuurt aan

Geschreven door de Redactie op woensdag 1 februari 2012

Haarlem – De politie heeft onlangs onderzoek gedaan naar aanleiding van een aantal aangiften van vernielingen van auto’s in de Leidsebuurt. Uit dat onderzoek kwam naar voren dat er in 2011 64 keer aangifte is gedaan. De politie gaat dit probleem de komende tijd projectmatig aanpakken. Agenten samen met gemeentelijke hand- havers zeer regelmatig in de Leidsebuurt surveilleren.

Dit met het doel verdachten te kunnen aanhouden en het aantal aangiften van vernielingen omlaag te brengen. De politie vraagt hierbij ook de hulp in van de burgers.

Mocht u als buurtbewoner getuige zijn van een vernieling of verdachte personen of situaties zien, belt u dan vooral de politie. Dit kan bij heterdaadsituaties via 112, op een later tijdstip belt u met 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.