Gewonde na botsing tussen twee auto’s op de Professor Eijkmanlaan

Geschreven door de Redactie op dinsdag 7 februari 2012

Haarlem – Een man is dinsdagochtend gewond geraakt bij een aanrijding op de kruising Floris van Adrichemlaan met de Professor Eijkmanlaan. Het ongeval gebeurde rond kwart over elf toen een van de bestuurders door de gladheid niet meer optijd kon remmen voor het kruispunt. De auto knalde vervolgens tegen de zijkant van de andere auto aan.

Omdat een van de bestuurders daarbij licht gewond was geraakt kwamen ambulance en politie ter plaatse om hulp te verlenen. De bestuurder is controle door de ambulancebroeders meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Een bergingsauto heeft beide beschadigde auto’s even later opgehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.