Elektrische deken vliegt in de fik in woning aan de Brakenburghstraat

Geschreven door de Redactie op woensdag 8 februari 2012

Haarlem – De Haarlemse brandweer werd woensdag in alle vroegte opgeroepen voor brand in de Kleverparkbuurt. In de slaapkamer van een woning aan de Brakenburghstraat werd rond kwart over vier brand ontdekt. De gealarmeerde brandweer heeft het brandende matras vanuit de slaapkamer naar beneden gegooid waarna het kon worden geblust.

De bewoonster van de woning is bij de buren opgevangen waarna ze door ambulance- personeel is nagekeken. Ze is vervolgens voor verdere controle overgebracht naar het ziekenhuis. Met een grote overdrukventilator is de woning vervolgens geventileerd.

De brand is vermoedelijk ontstaan in een elektrische deken.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.