Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Haarlem-Noord

Geschreven door de Redactie op woensdag 15 februari 2012

Haarlem – De brandweer is woensdagochtend uitgerukt voor een schoorsteenbrand in Haarlem-Noord. Even voor achten kwam de melding dat brand zou woeden in de van Nesstraat. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al deels uit de pijp. Met een hoogwerker ging de brandweer omhoog om het vuur in de schoorsteen te bestrijden.

De kap werd van de schoorsteen gehaald en de pijp werd schoongemaakt. Uiteindelijk is de brandweer meer dan een uur bezig geweest. De van Nesstraat is vanwege de hulpverlening tijdelijk afgesloten tussen de Meester Gerlingsstraat en de Middenweg.

Fotografie: Michel van Bergen

  1. Mike
    15 februari 2012 op 21:15 | #1

    achterstallig onderhoud?

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.