Politieagenten zien inbrekers nog net wegrennen na poging tot inbraak

Geschreven door de Redactie op donderdag 12 januari 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 03:20 uur een melding van een poging inbraak in een woning in de Paul Krugerstraat. De bewoner was wakker geworden omdat er aangebeld werd en hij hierna gerommel aan de deur hoorde. Hij zag vervolgens hoe een paar mannen met geweld de woning probeerden binnen te komen en belde de politie.

De agenten stelden direct een onderzoek in en zagen nog net twee mannen wegrennen over de Schoterweg. Het tweetal vluchtte vervolgens de Kloosterstraat in. De politie heeft de twee mannen, 23 en 22 jaar, daar aangehouden.

Op de Schoterweg en in de Kloosterstraat werd inbrekersgereedschap aangetroffen. Dit is in beslag genomen.

De twee verdachten zijn ingesloten voor nader onderzoek.

Geen reacties mogelijk.