Man aangehouden wegens diefstal van iPhone uit horecagelegenheid

Geschreven door de Redactie op zaterdag 21 januari 2012

Haarlem – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:00 uur een melding dat in een horecagelegenheid in de Smedestraat een iPhone was gestolen. Getuigen hadden de politie een signalement gegeven van de verdachte. Politieruiters zagen in de Smedestraat een man lopen die aan dit signalement voldeed en hielden de man aan.

De verdachte, een 21-jarige Haarlemmer, bleek naast zijn eigen iPhone, een tweede iPhone bij zich te hebben en stond tevens gesignaleerd voor twee openstaande boetes. De tweede iPhone die hij bij zich had was het eigendom van een vriendin van de aangeefster die in de Smedestraat van haar iPhone was bestolen.

De iPhone is teruggegeven aaan de rechtmatige eigenaresse. Naar de andere gestolen iPhone wordt een onderzoek ingesteld. De 21-jarige verdachte is ingesloten.

Geen reacties mogelijk.