Fietser gereanimeerd na hartaanval midden op kruispunt in Waarderpolder

Geschreven door de Redactie op zaterdag 28 januari 2012

Haarlem – Meerdere ambulances, politie-eenheden en een traumahelikopter uit Amsterdam zijn zaterdagmiddag om even over vier uur uitgerukt naar de Waarderpolder. Op de kruising van de Oudeweg en de Nijverheidsweg kreeg de man een hartaanval. De toegesnelde hulpverleners zijn bij aankomst direct begonnen met het reanimeren van het slachtoffer.

De traumahelikopter heeft enkele rondjes boven de Waarderpolder gevlogen maar was uiteindelijk niet nodig. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. Volgens een politieagent was de toestand van de man op dat moment stabiel.

Het kruispunt is tijdens het incident gedeeltelijk afgesloten geweest voor het verkeer. De fiets van de man is door agenten meegenomen naar het politiebureau.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. keano
  29 januari 2012 op 09:52 | #1

  en nu? heeft hij het gehaald of niet?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Marcel
  29 januari 2012 op 18:10 | #2

  Ja idd en nu

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.