Zwangere vrouw en Haarlemmer lopen verwondingen op bij mishandeling

Geschreven door de Redactie op zondag 18 december 2011

Haarlem – Op het Frans Halsplein zijn zaterdagnacht rond 01:30 uur een zwangere vrouw uit Uitgeest en een man uit Haarlem mishandeld. De verdachten waren bij aankomst van de politie verdwenen, maar na een zoektocht kon het drietal in onder andere de Johan de Breukstraat en op de Kloppersingel worden aangehouden.

Alle drie verdachten, een 20-jarige Bloemendaler en twee Haarlemmers van 19 en 20-jaar, werden ingesloten op het politiebureau. De vrouw uit Uitgeest is naar het ziekenhuis vervoerd omdat zij in haar buik was geschopt door een van de verdachten. De Haarlemmer moest ook voor behandeling naar het ziekenhuis, omdat hij o.a. een gebroken neus had opgelopen.

De politie onderzoekt wat er zich heeft afgespeeld. De drie verdachten zijn ingesloten.

 1. Daan
  18 december 2011 op 15:07 | #1

  je gaat toch geen zwangere vrouw schoppen…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Schalkwijk
  18 december 2011 op 17:36 | #2

  Altijd weer die dronken HOLLANDSE jongeren, ze drinken 2 biertjes en denken dat ze superman zijn. Jammer dat ik het niet had gezien had ze graag alledrie tegelijk willen hebben. Een zwangere vrouw schoppen laag heel laag.
  Ik zou ze zetten voor straf bij winkelcentrum schalkwijk 1 week en die raen voor de rest van hun leven niemand meer aan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Oh ja ?
  18 december 2011 op 17:58 | #3

  Je schopt uberhaupt geen vrouwen vind ik . (en ik ben een man)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. piet
  18 december 2011 op 18:15 | #4

  Wat een gekken lopen er toch weer rond…en zwangere vrouw kom op zeg hé!!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Henk Hoog-Velden
  18 december 2011 op 23:29 | #5

  Ik vind dit echt heel erg, kom op je schopt zoiezo geen vrouw met zijn drieen, ik vind dit echt te gek voor worden. Als ik er was zou ik alle drie de mannen te grazen nemen, ik word er misselijk van!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Missa
  19 december 2011 op 14:08 | #6

  OMG…..waar gaat het heen….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Ad
  19 december 2011 op 16:26 | #7

  Zet dit tuig met een blok hout om hun kop op de Grote Markt en laat ze hetzelfde ondergaan wat ze geflikt hebben.Het is toch godsgeklaagd hoe dat schorum tegenwoordig tekeer trekt.Een pak op hun gvd moeten ze hebben.EN GOED OOK!!!!! Hoop dat de zwangere vrouw geen nare gevolgen zal hebben. Is dat wel het geval dan ga ik me afvragen i hoe de hermandad ea dit gaat afhandelen. Maar dat zal wel weer met een sisser afgedaan worden, zoals met zo veel dingen. Inbraak seponeren oa………….

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Daan
  19 december 2011 op 16:41 | #8

  Ad :Zet dit tuig met een blok hout om hun kop op de Grote Markt en laat ze hetzelfde ondergaan wat ze geflikt hebben.Het is toch godsgeklaagd hoe dat schorum tegenwoordig tekeer trekt.Een pak op hun gvd moeten ze hebben.EN GOED OOK!!!!! Hoop dat de zwangere vrouw geen nare gevolgen zal hebben. Is dat wel het geval dan ga ik me afvragen i hoe de hermandad ea dit gaat afhandelen. Maar dat zal wel weer met een sisser afgedaan worden, zoals met zo veel dingen. Inbraak seponeren oa………….

  Ben het er compleet mee eens!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. vissena
  19 december 2011 op 18:57 | #9

  helemaal mee eens@Daan

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.