Vrouw ernstig gewond na val van trap in het Rozenprieel

Geschreven door de Redactie op donderdag 15 december 2011

Haarlem – De hulpdiensten kwamen donderdagochtend massaal naar het Merensplein in het Rozenprieel in Haarlem. Rond half negen was een vrouw van een trap gevallen en is hierbij lelijk ten val gekomen. Politie, ambulances en zelfs het traumateam uit Amsterdam werden opgeroepen voor assistentie. Ambulancepersoneel heeft de vrouw in de woning eerste zorg verleend en gestabiliseerd.

De vrouw is even later met spoed, onder politiebegeleiding, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Het gealarmeerde traumateam uit Amsterdam is uiteindelijk niet ter plaatse gekomen.

Fotografie: Michel van Bergen

 1. wen
  16 december 2011 op 09:37 | #1

  het gaat goed in die straat een paar maanden geleden ook al een vrouw van de trap gevallen…. Ik wens het slachtoffer heel veel sterkte…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Natalie
  20 december 2011 op 00:02 | #2

  Liefde & Kracht toegewenst Lieve Tante! Dikke kus x je Nichtje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.