Vier personen aangehouden wegens betrokkenheid bij autodiefstal

Geschreven door de Redactie op vrijdag 9 december 2011

Haarlem – De politie heeft vrijdagavond vier verdachten, drie mannen en een vrouw, aangehouden omdat zij in een gestolen auto reden. Rond 18:15 uur werd bij de politie gemeld dat iemand een eerder gestolen auto zag rijden bij de Spoorwegstraat. De politie is naar de bewuste auto gaan zoeken en trof de auto aan met vier personen erin.

Alle vier inzittenden, een 22-jarige man uit Nieuw-Vennep, een 18- jarige en een 19-jarige Haarlemmer en een 18-jarige Haarlemse, werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de autodiefstal. Het viertal werd ingesloten voor nader onderzoek.

Al snel bleek dat de bewuste auto eerder die dag was gesignaleerd bij een tankstation, omdat er zonder te betalen was weggereden.

  1. Kees
    11 december 2011 op 16:14 | #1

    Wat een schorm, ik hoop maar dat ze goed aangepakt worden. Het zullen wel weer gasten zijn die niet (willen) werken.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.