Snorfietser ziet wegversmalling over het hoofd en raakt gewond

Geschreven door de Redactie op maandag 12 december 2011

Haarlem – Op de Tetterodestraat heeft de 42-jarige bestuurder van een snorfiets uit Haarlem om 12:00 uur letsel opgelopen. Door nog onbekende oorzaak zag de man een wegversmalling over het hoofd. Hij verloor de macht over zijn stuur toen hij tegen de rand van een wegversmalling op reed. De man is met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

 1. Bewoner Santpoorterstraat
  12 december 2011 op 16:31 | #1

  Door de lage stand van de zon kon de bromfietser de ‘straatjuwelen’ zoals de gemeente ze noemt, niet zien. Betonnen blokken met reflecterende paaltjes erop die ook ’s avonds slecht te zien zijn. Het is een wonder dat dit niet dagelijks gebeurt, de straatinrichting is levensgevaarlijk voor het verkeer en voetgangers.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Stefan
  13 december 2011 op 11:10 | #2

  Welke zon??? is al dagen bar en boos weer..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.