Politie op zoek naar inbrekers bij ABN Amro in Zijlstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 4 december 2011

Haarlem – De hulpdiensten zijn in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:00 uur uitgerukt naar de Zijlstraat na een melding van een inbraak. Het inbraakalarm van de ABN Amro bank was afgegaan waarop de de politie ter plaatse kwam om het gebouw te inspecteren. Daarbij werd de hulp ingeroepen van de brandweer.
.

Met een ladderwagen werd gekeken of er zich niemand op het dak bevond. Na een zoekactie in en rondom het pand werd niemand gevonden. Het is onbekend waarom het inbraakalarm van de bank midden in de nacht is afgegaan.

Fotografie: Rein van Lierop

 1. Securitas
  5 december 2011 op 15:16 | #1

  het betrof hier niet om een inbraak alarm echter een brandlucht met personen op het dak.
  vermoedelijk waren die personen zwarte pieten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Oh ja ?
  5 december 2011 op 19:40 | #2
Geen reacties mogelijk.