Man gewond na gewapende overval in woning Van Oosten de Bruijnstraat

Geschreven door de Redactie op maandag 5 december 2011

Haarlem – In de Van Oosten de Bruijnstraat is maandagavond rond 19:00 uur een Haarlemmer overvallen in zijn woning. De man werd door een onbekende dader bedreigd met een wapen en met fysiek geweld gedwongen een onbekend geldbedrag af te geven. De Haarlemmer raakte hierbij gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht voor behandeling.

Inmiddels is hij weer thuis. Het overvallenteam is direct een onderzoek opgestart en de politie heeft direct na de overval in de omgeving gezocht naar de dader, maar helaas werd hij niet aangetroffen.

Mocht u informatie hebben over deze overval of rond het tijdstip van 18:30 – 19:30 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Van Oosten de Bruijnstraat of andere tips hebben, neemt u dan s.vp contact op met het overvallenteam van politie Kennemerland, via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem iets melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000

 1. Kees
  6 december 2011 op 11:18 | #1

  Dit doet me denken aan de overval van de dag ervoor, ook 1 overvaller en ook een gevecht. Hopelijk wordt de dader gauw opgepakt. En heel veel sterkte voor het slachtoffer, het zal je maar gebeuren.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Serge
  6 december 2011 op 13:47 | #2

  Om wat voor wapen gaat het?
  Is er een signalement van de verdachte?
  Vragen, vragen…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.