Jongens aangehouden na mishandeling van 18-jarige Haarlemmer

Geschreven door de Redactie op zaterdag 17 december 2011

Haarlem – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag rond kwart over twaalf een 18-jarige en een 14-jarige Haarlemmer aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging. Na een melding van mishandeling van een Haarlemmer in de binnenstad door een groepje van 5-6 jongeren, is de politie gaan zoeken naar de verdachten en het slachtoffer.

Zij troffen twee verdachten aan op de Gedempte Oude Gracht en hielden ze aan. Het slachtoffer, een 18-jarige Haarlemmer liep even daarvoor met een vriend in de binnenstad, toen een groepje van 5-6 man hen tegemoet liep. Een van hen liep tegen het slachtoffer aan en kennelijk was dat reden om de Haarlemmer meerdere keren te slaan.

Dit gebeurde door meerdere personen uit de groep. Hierdoor liep de Haarlemmer zichtbaar letsel op in zijn gezicht: een kras onder zijn kaak, een dik en rood oog, een deels gezwollen voorhoofd en een verwonding aan zijn hand.

De aangehouden verdachten zijn door de politie meegenomen voor nader onderzoek en ingesloten.

  1. Tom
    19 december 2011 op 03:25 | #1

    Mooi!! Hard aanpakken dit zinloze geweld!

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.