Dakbrand na werkzaamheden aan het Schoterbosplein in Haarlem

Geschreven door de Redactie op donderdag 8 december 2011

Haarlem – De hulpdiensten zijn donderdagmiddag uitgerukt voor een woningbrand. Rond kwart voor vijf zagen passanten vlammen van het dak van een woning aan het Schoterbosplein komen. Aan het dak van de woning waren deze werkzaamheden verricht en vermoedelijk is daarbij materiaal gaan smeulen wat ’s avonds in de brand is gevlogen toen de werkers al waren vertrokken.

De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft het dak uitgebreid geïnspecteerd op warmte bronnen. Het Schoterbosplein is tijdelijk door de politie afgezet om de brandweer haar werk goed te kunnen laten doen. Bij de brand is verder niemand gewond geraakt.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.