64-Jarige vrouw jaagt inbreker uit haar woning aan de Anslijnstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 9 december 2011

Haarlem – Een 64-jarige Haarlemse belde vrijdagochtend de politie met de mededeling dat er in de nacht van donderdag op vrijdag bij haar was ingebroken. Op het moment dat de inbreker in haar huis was, was de bewoonster zelf ook thuis. Zij heeft de man uit haar woning weten te verjagen. De vrouw bleef lichamelijk ongedeerd.
.

De politie heeft na de melding nog gezocht naar mogelijke sporen en hierbij werd een speurhond ingezet. Ook is een buurtonderzoek gehouden, echter zonder resultaat.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen die mogelijk iets vreemds gezien hebben in de Anslijnstraat en omgeving, in de nacht van donderdag op vrijdag tussen 02:00 en 03:00 uur.

Geen reacties mogelijk.