Wietplantage aangetroffen in flat aan de Schotlandstraat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 29 november 2011

Haarlem – De politie heeft dinsdagavond in een flat aan de Schotlandstraat een wietplantage ontdekt. Bij de ontdekking zijn meerdere personen aangehouden. In de loop van de avond heeft een gespecialiseerd bedrijf de wietplantage ontruimd.
.
Later meer info!

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Ja ja
  30 november 2011 op 06:27 | #1

  Politie heeft plantage ontdekt!! Tuurlijk, ze zijn gewoon ingelicht man.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Oh ja ?
  30 november 2011 op 10:38 | #2

  van je buren moet je het maar hebben…..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Kees
  30 november 2011 op 12:07 | #3

  De buren hebben vast last gehad van de stank, in een flat gaat de stank voor een deel door het algemene rookkanaal, beetje dom van die gasten.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Ares
  30 november 2011 op 16:37 | #4

  Van je buren moet je het hebben? Lekker voor ze!!! Wat is dit voor illegale boel? Opgeruimd staat netjes! Heel goed dat de Politie is ingelicht!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. Jan
  30 november 2011 op 16:52 | #5

  Slim hoor die afzuiging! Geweldig!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Ja ja
  30 november 2011 op 17:26 | #6

  Zoals ik al zei, de politie is ingelicht. De buren roken een penetrante weedlucht. Beter een verre vrien dan een goede buur

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Yeyo
  30 november 2011 op 18:14 | #7

  Gelijk hebben die mensen dat ze t aangeven! Wil jij zulke praktijken in je buurt en het volk wat erbij hoort? Hou toch op man met je kansloze manse gedoe. Als je wiet wil kweken ga je lekker op de hei zitten en val je verder niemand lastig met je louche praktijken.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 8. Debouncer
  30 november 2011 op 21:36 | #8

  Ja Ja betekent in het Kroatisch “Ei”

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 9. een moeder
  30 november 2011 op 22:41 | #9

  goed zo Yeyo, ben het helemaal met je eens…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 10. claudia
  1 december 2011 op 00:30 | #10

  @ja ja…debouncer…oh ja? en ook aan yeyo…waarom niet gewoon je eigen naam?
  zo ik woon dus in die/deze flat…heb ik wat door de buizen/rookkanaal geroken…nee!….wel terwijl ik regelmatig van s`ochtends vroeg tot diep in de nacht over het veldje liep met hond en elke keer maar naar boven keek naar de balkons om te kijken wie er aan het blowen was…..want het was BUITEN dus ook zeer herkenbaar….!!!!

  ik heb vernomen dat het gedoe daar in mijn flat zeer brandbaar was dus diegene die NIET in deze flat wonen moet eigenlijk heel stil zijn en hun mond houden…als er brand hier aan de voorkant uitbreekt dan zit je als een rat in de val dus ja ik ben blij dat de wietplantage weg is…..

  verder boeit het me niet of mensen wel of niet blowen,drinken,roken of naar de kerk gaan…ieder zijn eigen leven en als je in een flat woont heb je nu eenmaal rekening te houden met elkaar…..en het boeit me ook eigenlijk helemaal niet of deze mensen wel of niet zijn aangegeven of dat er getipt is….

  tot slot voor een naam in het bijzonder…in elke wijk in haarlem is wel wat….neem molenwijk…springt een vrouw naar beneden of ze is geduwd….in de boerhaavewijk valt een jongetje van twee over het balkon….in de leidse buurt is ook een huis met wiet opgerold…in parkwijk houden hangjongeren me aan met hun grote bek……overal is wat!!!onthoud dat goed…..

  ik woon met plezier in deze flat…amen…en nu een goed glas wijn en misschien later een blow….;-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 11. Ja ja
  1 december 2011 op 15:22 | #11

  Wat een verhaal zeg, en dat terwijl je je nergens druk om maakt. Je maakt je wel degelijk druk om deze praktijken. Wie gaat er in gods naam zolang met zijn hondje lopen om te kijken of er geblowd wordt, terwijl het je niet boeit. Nou daar zakt nou mijn broek van af. Mijn naam is Marcel voor het geval je dat wilde weten, maar dat boeit je natuurlijk ook niet. Overigens steek je wel een blow op dat wat je buurman hebt geoogst, maar dat realiseer je je niet want toen je dit schreef zal je wel stoned geweest zijn.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 12. Yeyo
  1 december 2011 op 18:06 | #12

  Nou nou Clau ff dimmen hoor! Ik ben je oude buuf maar!
  RENEE

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 13. claudia
  1 december 2011 op 18:53 | #13

  @renee…hahaaha ik wist dat jij het was…;-)maar ik blijf wel bij mijn halve autochtone alochtone verhaal….;-)by the way ben het wel eens met wat je hier schreef….xx

  @ome henk….tja schalkwijk…woon er al mijn hele leven…;-)vandaar dat het me soms zo irriteert dat er vaak negatief wordt over geschreven er gebeuren ook leuke dingen hier hoor…;-)

  @marcel….volgens mij kan jij niet lezen…ik loop met mijn hond daar omdat een hond ook moet plassen&poepen of ben jij er zo een die zijn hond in de tuin of op het balkon gooit…?
  neeh ik haal mijn wiet ergens anders vandaan waarvan ik weet dat het in ieder geval niet in een flat wordt geoogst…..en marcel wat ik bedoelde was leven en laten leven maar in ieder geval WEL veilig….zo en ik blijf nu nog aardig…;-)…

  groet claudia

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 14. Ja ja
  1 december 2011 op 22:55 | #14

  Claudia, sorry hoor maar ik lees toch echt dat jij met je hond van s, morgens vroeg tot s, avinds laat loopt. En wat betreft het boos worden, als jij dat wilt ga rustig je gang. Als jou dat oplucht ik zit er niet mee

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 15. claudia
  2 december 2011 op 01:14 | #15

  marcel…een hond MOET je uitlaten…aangezien ik in de zorg werk loop ik op verschillende tijden met mijn hondje..dus soms heel vroeg en soms heel laat..(laat het sukkeltje ongeveer 3 a 5 keer uit en soms meer omdat hij het nodig heeft en ik ook…lekker even spelen met hem…;-)….buiten… frisse lucht…)
  aangezien ik in deze flat woon loop&speel ik dus daar op het veld met mijn hondje…ik heb de geur geroken en inderdaad naar boven gekeken….maar meer uit nieuwschierigheid…..en ik ben helemaal nergens boos over of om…..weet je marcel….ik probeer mensen in hun waarde te laten….daarom zei ik ook het boeit me niet wat mensen doen..ook ik rook soms een blow……leven en laten leven….maar WEL in veiligheid…vind het jammer dat je zo blijft reageren………….groet claudia

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 16. Ja ja
  2 december 2011 op 06:27 | #16

  Ik geef een ( korte ) reactie op jou reactie. Degene die zo blijft reageren dat ben jij. Maar uhh dit heeft niets meer met het onderwerp te maken, dus ik zeg gegroet en ik zie je bij een ander onderwerp wel weer

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 17. stefan
  2 december 2011 op 09:10 | #17

  snap zowiezo niet waarom mensen drugs nodig hebben in een leven.. kansloos

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.