Inbreker zegt opzoek te zijn naar sigarettenautomaat

Geschreven door de Redactie op dinsdag 15 november 2011

Haarlem – Bij een horecagelegenheid aan de Warmoesstraat werd dinsdagavond een mogelijke inbreker overlopen. Een man trof de onbekende op de trap boven het cafe aan en vroeg hem wat hij daar deed. De onbekende had een vaag verhaal dat hij de sigaretten- automaat zocht. De oplettende man zag echter dat er een schroeven- draaier lag. Hierop is de onbekende man vertrokken.

Onderzoek wees uit dat een deur was geprobeerd open te breken. De politie wil mensen die de man hebben gezien vragen zich te melden. Het gaat om een man tussen de 30 en 35 jaar oud met een donkere huidskleur, ongeveer 1.80 m lang, hij is kaal en heeft gouden tanden.

Mensen die weten wie deze man is, worden verzicht de politie in Haarlem te bellen via 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.