Hulpdiensten rukken groots uit na melding van explosie in Tempeliersstraat

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 11 november 2011

Haarlem – De hulpdiensten zijn vrijdagavond groots uitgerukt naar de Tempeliersstraat in Haarlem. Rond kwart over acht kregen de hulpdiensten de melding dat er in een woning een explosie had plaats gevonden. Brandweer, ambulance en politie gingen met spoed die kant kant op.

Bij aankomst bleek de explosie gelukkig niet in een woning te hebben plaats gevonden, maar bleek er buiten op straat vermoedelijk een stuk zwaar vuurwerk te zijn afgestoken waardoor twee ramen van een woning schade opliepen. Gelukkig was er op dat moment niemand in de woning aanwezig waardoor niemand gewond raakte door rondvliegend glas.

De Tempeliersstraat was door het incident tijdelijk afgesloten voor al het verkeer. Omstanders werden op ruime afstand gehouden om de hulpdiensten hun werk te laten doen.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.