Carport loopt aanzienlijke schade op na brand in de Soestdijkstraat

Geschreven door de Redactie op zondag 13 november 2011

Haarlem – Een brand in een carport een de Soestdijkstraat zorgde zondagmorgen voor commotie. Rond kwart over zes werd het vuur ontdekt waarop direct de hulpdiensten werden gealarmeerd. Met een tuinslang van de buren werd tot de brandweer arriveerde alvast een start gemaakt om de vlammen te blussen. In de carport was hout opgeslagen en stond een auto geparkeerd.

Door de hitte heeft de auto behoorlijke schade opgelopen en is het voorruit van de wagen er vermoedelijk door gesmolten. Nadat het vuur was gedoofd heeft de brandweer de blokken hout uit elkaar gehaald en een deel van het plafond gedemonteerd om eventuele doorslag tegen te gaan.

Het is nog onduidelijk waardoor het vuur is ontstaan maar brandstichting is niet uitgesloten. De politie zal onderzoek verrichten om de oorzaak van de brand proberen te achterhalen. Buurtbewoners waren hevig geschrokken door de nachtelijke brand.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.