StarWars personage beroofd van mobiele telefoon en mishandeld na foto

Geschreven door de Redactie op maandag 31 oktober 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar mensen die zaterdagavond rond 23:45 uur op de Anegang getuige zijn geweest van een zware mishandeling en het moment voorafgaand van het incident. Surveillerende politiemensen werden die avond geattendeerd op een vechtpartij aan de Anegang waarbij een 20-jarige Haarlemmer zwaargewond raakte aan onder meer zijn gezicht.

De politie heeft direct drie Haarlemmers in de leeftijd van 23 tot en met 25 jaar aan kunnen houden. Inmiddels is duidelijk dat de vechtpartij is ontstaan na een diefstal van onder meer een telefoon. Het 20-jarige slachtoffer was ter gelegenheid van Halloween samen met een vriend uitgedost als personages van StarWars, toen zij werden benaderd door een groepje jongens dat met hen op de foto wilde.

Nadat de foto genomen was bleek het slachtoffer onder meer zijn telefoon te missen. De twee vrienden keerden terug naar de groep, waarna dit uitliep op de mishandeling. Eén van de aangehouden verdachten bleek in het bezit te zijn van de ontbrekende spullen van het slachtoffer.

De politie is op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het moment voor de mishandeling. Het slachtoffer en zijn vriend waren opvallend verkleed in onder meer een wit pak, een masker en witte schmink. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Huh
  31 oktober 2011 op 21:15 | #1

  Te koop. Mobieltje

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Tim
  31 oktober 2011 op 23:06 | #2

  Had ie de ‘Force’ niet kunnen gebruiken om zijn mobieltje terug te krijgen?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Joey
  4 november 2011 op 20:35 | #3

  OMG…. dit moet mijn neef zijn geweest. Wel klote..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.