Jongens aangehouden voor bedreiging na roken in de bus

Geschreven door de Redactie op maandag 3 oktober 2011

Haarlem – Twee Haarlemmers van twintig jaar zijn maandag aan het einde van de middag aangehouden door de politie. De jongens waren aan het roken in de bus, iets wat niet is toegestaan. Toen de agente in burger hier iets van zei en kenbaar maakte dat ze van de politie was, werd ze ernstig bedreigd door het tweetal.

Bij het nieuwe Raaksgebied ontvluchtte de mannen de bus en gingen er te voet vandoor. Toegesnelde collega’s van de agente spoedde zich naar het gebied en konden al snel een van de twee aanhouden. Nadat de eerste jongen was afgevoerd werden diverse winkelpanden in de omgeving afgezocht.

Op een gegeven moment kwam de tweede verdachte de Jopenkerk uitgelopen waar hij zich boven had verstopt, deze jongen is ook door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

  1. rob
    4 oktober 2011 op 20:14 | #1

    Zouden ze meer moeten doen politie in burger mee laten reizen met de bus. Dan worden de lastpakken er vanzelf uit gehaald.

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.