Inbrekers slaan op de vlucht na inbraak in school aan de Noormannenstraat

Geschreven door de Redactie op vrijdag 21 oktober 2011

Haarlem – Politiemensen reageerden donderdagnacht rond 00:30 uur op een melding dat er werd ingebroken in een school aan de Noormannenstraat. Toen de agenten de school binnen gingen, bleek daadwerkelijk een nooddeur te zijn opengebroken. Op dat moment werden er geluiden gehoord op het dak van de school, waarop de agenten naar buiten renden.

Zij zagen een witte auto (kleine bestelauto) wegrijden in de richting van de Schalkwijkerstraat met daarin twee onbekend gebleven mannen. Met meerdere eenheden is naar de witte auto gezocht, deze is niet aangetroffen.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest, de witte auto hebben zien wegrijden of meer informatie heeft over de mannen in de auto.

Het is niet bekend of er iets is weggenomen bij de school.

Geen reacties mogelijk.