Automobilist deelt klappen uit aan man op bakfiets; politie zoekt getuigen

Geschreven door de Redactie op maandag 17 oktober 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling die zaterdagochtend rond 11:15 uur heeft plaatsgevonden ter hoogte van een supermarkt aan de Planetenlaan in Haarlem-Noord. Een 41-jarige Haarlemmer reed hier op een gemotoriseerde bakfiets richting de Rijksstraatweg toen hij werd afgesneden door een auto die van links kwam.

De Haarlemmer kon niet meer op tijd remmen en raakte de auto aan de achterkant. De bestuurder van de auto stapte vervolgens uit en deelde de Haarlemmer een klap in het gezicht uit. Toen de Haarlemmer zich wilde verweren, kreeg hij nog een klap in het gezicht. Hij liep hij letsel op in zijn gezicht.

De bestuurder van de auto is vervolgens weggereden. Het kenteken van de auto is bekend bij de politie, maar om vast te kunnen stellen wat er precies gebeurd is, verzoekt de politie getuigen zich te melden bij de politie in Haarlem-Noord via het telefoonnummer 0900-8844.

  1. Joey
    18 oktober 2011 op 18:19 | #1

    Wat een idioot… werd vandaag ook al bijna aangereden op de fiets door een of andere gek in een auto die gewoon doorreed, terwijl hij haaientanden had..

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.