Autobandendieven nemen banden van auto uit de Boedapeststraat mee

Geschreven door de Redactie op zaterdag 15 oktober 2011

Haarlem – De politie is op zoek naar de verdachten die zaterdagochtend even voor 11:00 uur banden hebben gestolen van een geparkeerde auto aan de Boedapeststraat. De politie kreeg deze melding van een buurtbewoner, waarna de agenten een auto aantroffen waar drie wielen onder vandaan waren gehaald. Bij de auto was een krik achtergelaten.

Het vierde wiel zat nog onder de auto, maar er was wel geprobeerd om deze los te halen. Vermoedelijk zijn de bandendieven gestoord tijdens hun daad. De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk meer informatie hebben over de diefstal en de verdachten. Ook informatie over personen die zijn gezien met losse autobanden, kan waardevol zijn voor het onderzoek.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.