Auto met kluis in kofferbak volledig verwoest door brand bij Molenplas

Geschreven door Rowin van Diest op zondag 9 oktober 2011

Haarlem – Een auto met daarin een kluis is zondagavond volledig uitgebrand. Om even over half tien werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een brandende auto aan het afgelegen Waertmolenpad in Molenwijk. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al volledig in lichterlaaie en viel er weinig meer aan de auto te redden.

Tijdens het blussen van de brand bleek er in de kofferbak van de auto een grote kluis te liggen. De brandweer wist het vuur snel te doven. Naast de auto werd nog een jerrycan aangetroffen.

De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept en zal morgen door de politie onderzocht worden. De auto stond nog niet als gestolen geregistreerd.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Marco
  10 oktober 2011 op 07:32 | #1

  Dat is bij de befaamde skatebaan in molenwijk, waar dagelijks vele grammetjes drugs van eigenaar verwisselen, en alwaar je als man zijnde tegen betaling nog wel eens van een zeer plaatselijke spanning afgeholpen kan worden.

  Dus het lijkt me niet zo moeilijk om hier eventuele getuigen te kunnen vinden, en misschien zelfs nog wel een dader/verdachte……………

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Haarlem zuid
  11 oktober 2011 op 22:55 | #2

  Marco hoe weet je dat?

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. meneer voor jou
  11 oktober 2011 op 23:22 | #3

  het is wel altijd schalkwijk schalkwijk schalkwijk he? kunnen ze daar nou nooit is gaan werken voor hun geld inplaats van iedereen stelen!!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Marco
  12 oktober 2011 op 09:32 | #4

  @Haarlem zuid
  Dat is in schalkwijk (molenwijk) een algemeen bekend gegeven.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.