Politie zoekt getuigen van inbraak in tankstation aan Bernadottelaan

Geschreven door de Redactie op maandag 12 september 2011

Haarlem – In de nacht van zondag op maandag kwam er rond 04:20 uur een melding binnen dat er was ingebroken bij een tankstation op de Bernadottelaan. Op de locatie bleek een deur te zijn vernield en inbrekers hebben zich vervolgens de toegang tot het pand verschaft. Er is in de omgeving uitgekeken naar mogelijke verdachten, maar deze werden niet aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die getuige zijn geweest van de inbraak. Ook informatie van een eerder moment, bijvoorbeeld van rondhangende personen, kan waardevol zijn.

Er kan gebeld worden met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

 1. Jorfa
  12 september 2011 op 16:06 | #1

  Zelfs nette mensen zijn tot alles in staat,zoals een inbraak plegen bij een Tankstation!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. mister nice guy
  19 september 2011 op 14:55 | #2

  Nette mensen bestaan niet wat versta jij onder nette mensen dat ze met pak en stropdas en een koevoet in hun koffertje een inbraak gaan plegen als je inbreekt ben je niet netjes maar smerig en asociaal

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. hoi!!!
  19 september 2011 op 17:46 | #3

  mister nice guy :Nette mensen bestaan niet wat versta jij onder nette mensen dat ze met pak en stropdas en een koevoet in hun koffertje een inbraak gaan plegen als je inbreekt ben je niet netjes maar smerig en asociaal

  Inderdaad, hoe kom jij erbij dat dit “nette mensen” waren? Er stond nergens dat het een 50-jarige zaken man oid was hoor!

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.