Ladderzatte man loopt wankelend naar zijn auto in parkeergarage Raaks

Geschreven door de Redactie op donderdag 22 september 2011

Haarlem – In de nacht van woensdag op donderdag kwam er bij de politie een melding binnen dat een mogelijk onder invloed verkerende man in zijn auto was gestapt in een parkeergarage aan de Zijlvest. De man, een 46-jarige Haarlemmer, was wankelend naar zijn auto gelopen en had tijdens het betalen staan schreeuwen tegen de betaalautomaat.

Dit gedrag was voor andere aanwezigen in de parkeergarage reden om de politie te bellen. Hiermee is zeer adequaat gehandeld en dankzij deze melding heeft de politie de man aan kunnen houden voordat hij een mogelijk ernstig verkeersongeval heeft kunnen veroorzaken.

Een ademanalyse op het politiebureau maakte duidelijk dat de man meer dan 7 keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Het rijbewijs van de man is direct ingevorderd en hij is ingesloten voor verhoor.

 1. ronnie1963
  22 september 2011 op 13:34 | #1

  geef hem zijn rijbewijs voorlopig maar niet meer terug

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ome henck
  22 september 2011 op 15:23 | #2

  Apparaat praat niet terug vriendelijke vriend! ;)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Nick
  22 september 2011 op 16:59 | #3

  Dat hij zo heeft staan schreeuwen tegen die betaal automaten kan ik mij wel wat bij voorstellen, die kasten zijn ook niet echt vriendelijk aangelegd. Ik heb er ook al ruzie mee gehad omdat ik mijn wisselgeld niet terug kreeg. Rot kasten.
  Fijn dat deze man is aangehouden !

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. Marco
  23 september 2011 op 10:36 | #4

  Ik snap alleen niet dat zijn rijbewijs is ingevorderd, want de man zat volgens dit bericht (nog) niet in de auto.
  Dus ik ben bang dat het invorderen van het rijbewijs voor de rechter geen stand houdt.

  Neemt niet weg dat door het adequate optreden van andere aanwezigen een potentieel misdrijf is voorkomen, want de kans dat de heer in kwestie wél wilde gaan rijden lijkt mij zéér groot aanwezig.

  Hoop echter ook dat andere mensen hier een voorbeeld aan nemen wanneer zij getuigen zijn van bijvoorbeeld een mishandeling, beroving, straatterreur etc.etc.
  En dan ook dat de politie net zo adequaat reageert als in dit geval.
  Want dat laat in mijn ogen nog wel eens te wensen over.

  Als voorbeeld: Laatst ’s avonds om +/- 23.30 uur de politie gebeld omdat er een tweetal duistere figuren wel heel erg veel interresse toonde in de geparkeerde auto’s hier.
  Vervolgens zelf duidelijk zichtbaar gaan staan kijken wat de heren aan het ‘doen’ waren om toch maar te zorgen dat alle auto’s ten minste bleven staan waar ze horen.
  Het heeft uiteindelijk ruim een uur geduurd voordat de mannen in het blauw eens besloten om een keer door de straat te rijden.
  Met als gevolg dat de duistere figuren allang verdwenen waren, en waarschijnlijk ergens anders hun slag wel hebben kunnen slaan.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.