Haarlemmer aangehouden wegens mishandeling van Heemstedenaar

Geschreven door de Redactie op zaterdag 10 september 2011

Haarlem – Surveillerende politiemensen reden in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 01:30 uur door de Grote Houtstraat. Op het moment dat twee jongens de agenten in het vizier kregen, renden zij er vandoor. Omdat er mogelijk iets niet in de haak zou kunnen zijn gingen de agenten achter de jongens aan.
Update: maandag 12 september.

Op het moment dat de agenten een gesprek voerden met deze jongens, meldde zich een 21-jarige Heemstedenaar bij hen met het verhaal dat hij zojuist door één van de twee jongens geslagen zou zijn.

De verdachte hiervan, een 19-jarige Haarlemmer, had de fiets van de Heemstedenaar zonder enige aanleiding omgeduwd en toen daar iets van gezegd werd, deelde de Haarlemmer een klap in het gezicht uit. Na het aanhoren van het verhaal, is de Haarlemmer aangehouden en overgebracht naar een politiebureau voor verhoor.

De Heemstedenaar had een zichtbare verwonding in het gezicht, maar hoefde niet naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Update:
Om duidelijk te krijgen wat er precies gebeurd is, is de politie op zoek naar onafhankelijke getuigen. Mensen die iets gezien hebben van de mishandeling, worden verzocht contact op te nemen met de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.