Drie aanhoudingen op Zijlsingel door vechtpartij en lastige bezoeker

Geschreven door de Redactie op zaterdag 17 september 2011

Haarlem – Zaterdagavond rond 23:25 uur kreeg de politie een melding van een vechtpartij op de Zijlsingel. De agenten zagen een vrouw met een hoofdwond op de grond zitten. Het slachtoffer, een 25-jarige Haarlemse, is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld. De vrouw vertelde dat een man haar en vrienden van haar had lastig gevallen. Er ontstond een vechtpartij.

De agenten hebben een 22-jarige Zwanenburger aangehouden die de vrouw meerdere malen op haar hoofd had geslagen. Een andere man die de 22-jarige klappen had verkocht werd ook aangehouden. Tegen hem werd geen aangifte gedaan. Deze verdachte is met een bekeuring voor vechten op de openbare weg weer in vrijheid gesteld.

De 22-jarige verdachte is verhoord en zondagmorgen weer in vrijheid gesteld.

Later op de avond moest de politie opnieuw in actie komen op de Zijlsingel. Rond 01:20 uur kregen agenten een melding dat een dronken man uit een horecagelegenheid aan de Zijlsingel was verwijderd en lastig bleef. De bezoeker, een 21-jarige Hoofddorper, weigerde te vertrekken en schold de agenten uit.

Uiteindelijk is hij aangehouden en geboeid. De verdachte is ingesloten en zal nog worden verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geen reacties mogelijk.