Auto’s komen met elkaar in botsing op Oudeweg in Waarderpolder

Geschreven door Rowin van Diest op dinsdag 20 september 2011

Haarlem – Een personenauto en een bestelbusje zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsing gekomen. Rond half twee reden de twee bestuurders over de Oudeweg toen het ter hoogte van de Nijverheidsweg mis ging. Vermoedelijk door een voorrangsfout kwamen de twee met elkaar in botsing.

De bestuurders wisten hun voertuig zelf nog aan de kant van de weg te zetten in afwachting van de hulpdiensten. Omdat er bij het ongeval niemand gewond was geraakt en de bestuurders de voertuigen zelf al aan de kant van de weg hadden gezet kwam de politie zonder spoed ter plaatse. De agenten hebben de bestuurders kort ondervraagd en geholpen met de afhandeling van de schadeformulieren.

De beschadigde personenauto is later op de middag door een bergingsauto weggesleept. Het bestelbusje kon op eigen kracht verder rijden.

Fotografie: Rowin van Diest

Geen reacties mogelijk.