Vuurwapen aangetroffen in auto na bedreiging en handgemeen

Geschreven door de Redactie op vrijdag 5 augustus 2011

Haarlem – Politiemensen reageerden omstreeks 03:00 uur op de melding dat er onenigheid was in de P.C. Boutenstraat. In de straat werden ze aangesproken door een 36-jarige Haarlemmer die verklaarde net gevochten te hebben. Een andere man gaf aan met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp te zijn bedreigd door de Haarlemmer.

Ook was er een handgemeen tussen beide mannen geweest. De man die bedreigd was verklaarde dat het wapen in een auto lag, die op dat moment aan kwam rijden. De agenten zetten de auto langs de kant van de weg en doorzochten deze. In de auto werd een tasje met daarin een vuurwapen, een gasdrukrevolver, gevonden. Deze is in beslag genomen.

De politie hield twee mannen aan, de 33-jarige Haarlemse automobilist en de man die gedreigd had met het wapen, een 36-jarige Haarlemmer. Beide mannen zijn overgebracht naar een politiebureau en ingesloten voor verhoor.

Het wapen is in beslag genomen.

Geen reacties mogelijk.