Politie zoekt getuigen van inbraak bij autobedrijf aan de Surinameweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 30 augustus 2011

Haarlem – Dinsdagavond even na 23:45 uur heeft er een inbraak plaatsgevonden bij een autobedrijf aan de Surinameweg. Het inbraakalarm was afgegaan en er is een persoon gezien die er vervolgens te voet vandoor ging. Op de locatie bleek één van de ruiten van het pand te zijn vernield.

Ook was er een kassalade ontvreemd, maar deze werd buiten nog afgesloten en wel aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de inbraak en komt graag in contact met mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben wat te maken heeft met deze inbraak. Ook informatie van een wegrennend persoon of iemand die op een moment voor de inbraak rond hangt op de locatie, kan waardevol zijn.

Informatie kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem door te bellen met 0800-7000.

Geen reacties mogelijk.