Man raakt rijbewijs kwijt na snelheidsoverschrijding van 79 km/uur

Geschreven door de Redactie op zondag 21 augustus 2011

Haarlem – Zondagochtend rond 09:15 uur zagen politiemensen een auto met hoge snelheid rijden over de A200 komende uit de richting van Zwanenburg, gaande in de richting van Haarlem. De man reed veel te hard en haalde tot tweemaal toe rechts in. De agenten volgden de automobilist en aan de Gedempte Oostersingelgracht is de man veilig aan de kant van de weg gezet.

De man had vrijwel continu de maximumsnelheid flink overschreden en omdat er een meting was gedaan waaruit duidelijk werd dat hij maar liefst 79 kilometer per uur te hard reed, werd zijn rijbewijs direct ingevorderd.

Tegen de bestuurder, een 21-jarige Haarlemmer, zal proces-verbaal worden opgemaakt.

 1. Portegies
  21 augustus 2011 op 18:59 | #1

  Eindelijk weer eens goed opgelet door de heren van de Politie Kennemerland. Petje op :-)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Najim
  22 augustus 2011 op 02:51 | #2

  Ongelooflijk en niet te begrijpen dat mensen zo hard rijden. Top en goed van de agenten die zich weer hebben bewezen. Zulke maniakken horen niet in de maatschapij thuis, die zich onbeschoft gedragen. Direct rijbewijs invorderen en 10jaar rijontzegging en zijn rechterbeen eraf.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. Najim
  22 augustus 2011 op 14:31 | #3

  Als ze rechterbeen er niet af kan dan maar 12 jaar lik en TBS

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.