Man komt met verhaal over voetbal aan om oudere vrouw op te lichten

Geschreven door de Redactie op donderdag 18 augustus 2011

Haarlem – Een dame op hoge leeftijd is donderdagmiddag slachtoffer geworden van een babbeltruc. Aan het einde van de middag belde een nog onbekende man aan bij haar woning aan de Tersierstraat met het verhaal dat er een voetbal in de tuin van de dame terecht was gekomen. De man wilde de woning binnen om de bal uit de tuin te kunnen halen.

De dame weigerde dit in eerste instantie, maar toen de man zich nogmaals aan de deur meldde, is hij toch de woning binnen gegaan. Toen de man weg was, bleek de vrouw haar portemonnee te missen. De politie wil de man die verantwoordelijk is voor deze laffe diefstal graag aanhouden en hoopt daarom dat er mensen zijn die meer informatie hebben.

Van de man is in ieder geval bekend dat hij zwart haar heeft, bruine ogen, rond de 1.80 meter lang is en dat hij een donkere jas en een spijkerbroek aanhad. Mogelijk hebben buurtbewoners de man in de straat zien rondlopen of heeft hij ook bij andere woningen aangebeld.

Informatie over deze man kan worden doorgegeven aan de politie in Haarlem via het telefoonnummer 0900-8844.

Geen reacties mogelijk.