Dronken Haarlemmers aangehouden bij horecagelegenheid langs Kruisweg

Geschreven door de Redactie op dinsdag 2 augustus 2011

Haarlem – De politie kreeg dinsdagavond omstreeks 19:45 uur een melding dat twee mannen in een horecagelegenheid aan de Kruisweg hadden zitten eten en één van hen was weggerend zonder te betalen. De andere man, een 41-jarige Haarlemmer, is ter plekke aangehouden. Hij was dronken en agressief naar de agenten. De verdachte is ingesloten.

De andere man is vlak daarna aangehouden toen hij weer terug kwam naar de Kruisweg. Deze verdachte, een 35-jarige Haarlemmer, was ook dronken en agressief. Omdat beiden te dronken waren om te verhoren zijn zij in eerste instantie ter ontnuchtering ingesloten.

Beide verdachten worden nog verhoord. De politie maakt proces-verbaal op.

  1. Ronald
    3 augustus 2011 op 22:27 | #1

    Ach ja drank maakt meer kapot he

    Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.