Dronken Haarlemmer mishandeld vrouw in rolstoel aan Prinses Beatrixplein

Geschreven door de Redactie op woensdag 10 augustus 2011

Haarlem – De politie heeft woensdagmiddag rond kwart voor zes een 34-jarige Haarlemmer aangehouden, nadat hij een vrouw in een rolstoel had mishandeld. De vrouw bevond zich op het Prinses Beatrixplein in Parkwijk en had een kleine schermutseling gehad met een groepje meisjes. Verder was er niets aan de hand, maar kennelijk dacht de Haarlemmer daar anders over.

De man, die onder invloed van alcohol verkeerde, vond dat hij zich hiermee moest bemoeien. Hij deed dit op een vreemde manier en bracht hierbij letsel toe aan de arm van de vrouw. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de dronken Haarlemmer direct aangehouden terzake mishandeling.

De Haarlemmer werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Fotografie: Rob Jordaan

 1. Bergje
  15 augustus 2011 op 12:17 | #1

  Ja helaas, je mag tegenwoordig de jeugd niet meer aanspreken op aso-gedrag. Voor hetzelfde geld krijg je een mes in je rug of een kogel door je hoofd. Fijne maatschappij hebben wij toch – jak. Respectloos, gevoelloos en aggressie is een van de dingen die je tegenwoordig alleen nog maar ziet. Altijd ligt de schuld bij die ander.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Jolanda
  23 augustus 2011 op 00:23 | #2

  Ik zie nergens staan dat het om jeugd gaat. Word zo misselijk van dat soort mensen als jou Bergje.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. slachtoffer
  26 augustus 2011 op 20:38 | #3

  Er staat duidelijk dat het om een groepje meisjes ging en dat is dus jeugd.
  Ik kan het weten want ik was het bewuste slachtoffer.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.