Winkeldieven betrapt bij diefstal uit Ikea met ruim duizend euro aan spullen

Geschreven door de Redactie op maandag 4 juli 2011

Haarlem – Drie winkeldievegges zijn maandagavond door beveiligingsmedewerkers van de Ikea aan de Laan van Decima aangehouden. Het drietal wilde met een paar winkelkarren met spullen zonder te betalen de zaak verlaten maar werd hierbij betrapt door de beveiliging. Het drietal had voor ruim €1100,- op de karren geladen.

De drie verdachten, 23,26 en 29 jaar en afkomstig uit Amsterdam, zijn ingesloten.

De politie onderzoekt de zaak.

 1. ik
  5 juli 2011 op 17:48 | #1

  Stelletje sloebers,

  Wij maar hard werken voor onze meubels etc..

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. 3Bier
  5 juli 2011 op 22:28 | #2

  Beste ik, dat denk ik nou ook steeds! Ik werk hard, koop alleen wat ik kan kopen, betaal m’n belasting, gedraag me netjes. En anderen jatten alles wat los en vast zit, hebben dure auto’s, dure mobieltjes, mooie kleding en nu ook nog leuke meubeltjes erbij!!! En zeg je er wat van, dan krijg je een middelvinger of grote mond terug (als je geluk hebt, anders heb je ook nog een knal voor je kop te pakken).

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 3. oud-Haarlemse
  6 juli 2011 op 19:30 | #3

  Ach ik en 3bier, ze zijn toch gepakt dus hebben ze nu niks. Gewoon blij zijn dat ze gepakt zijn, ja toch.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 4. jajaja
  7 juli 2011 op 10:01 | #4

  Hmm beginnen ze hier ook al berichten wegtehalen?

  Afijn mijn bericht stond hier gister nog, als je het wilt doen doe het goed en beroof een bank, dan kan je er nog wat aan hebben als je het goed doet.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 5. hoi!!!
  7 juli 2011 op 10:45 | #5

  @jajaja
  Dat van berichten weg halen kan wel kloppen soms staan er berichten van mij ook niet bij!

  Opmerking van de Redactie:
  Reacties die op geen enkele manier bijdragen aan het onderwerp kunnen inderdaad weggehaald worden.

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 6. Marco
  8 juli 2011 op 09:11 | #6

  @oud-Haarlemse

  Dan ben jij misschien blij dat ze gepakt zijn, maar dan vergeet je waarschijnlijk even dat ze nu op de kosten van de welwillende en vaak ook hardwerkende medeburgers in een celletje zitten te overleggen wat voor een zielige smoes ze gaan ophangen.
  En stel dan ook nog even dat het onvoorstelbare gebeurt, ze krijgen een celstraf opgelegd?
  Zitten ze ook weer op onze kosten, neem daar die Advocaat dan bij die ze nodig hebben op kosten van de staat (weer onze kosten dus).
  Als je dan al die kosten optelt, had ik liever gezien dat ze met die 1100 euro handel ervandoor waren gegaan.

  Ik denk dat we er toch wel een beetje vanuit mogen gaan dat een groot bedrijf als IKEA daar wel een buffer voor opgebouwd heeft.

  Let wel!
  Ook ik vind dat je met je vingers van andermans spullen af moet blijven hoor, en als je gepakt wordt moet je op de blaren zitten.
  Maar hier in ons eens zo mooie nederland is dat op de blaren zitten verworden tot een formaliteitje wat niets meer voorstelt.
  Zeker als je bedenkt dat de daders naar alle waarschijnlijkheid géén echte amsterdammers waren, maar import uit oost-of zuid europa danwel noord-afrika…………

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 7. Marco
  8 juli 2011 op 09:17 | #7

  3Bier :Beste ik, dat denk ik nou ook steeds! Ik werk hard, koop alleen wat ik kan kopen, betaal m’n belasting, gedraag me netjes. En anderen jatten alles wat los en vast zit, hebben dure auto’s, dure mobieltjes, mooie kleding en nu ook nog leuke meubeltjes erbij!!! En zeg je er wat van, dan krijg je een middelvinger of grote mond terug (als je geluk hebt, anders heb je ook nog een knal voor je kop te pakken).

  Ik denk dat je die knal voor je kop gewoon in het voorgaande rijtje kan zetten hoor, want dat is het meest voor de hand liggend.
  Want tegenwoordig stappen ze liever in de auto en proberen ze je voor je flikker te rijden, of (en dan heb je dat beetje geluk) ze stappen weer uit met een stuk schiet of steek ijzer in de handen. (voor zover ze dat al niet in de broekband hadden zitten)

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.