Tientallen mensen ontruimd bij brandje in voormalige kerk Kleverparkweg

Geschreven door Rowin van Diest op vrijdag 22 juli 2011

Haarlem – De hulpdiensten zijn vrijdagavond uitgerukt naar de Kleverparkweg waar een brandje zou woedden in de voormalige kerk. De voormalige kerk functioneert op dit moment als een appartementencomplex. De hulpverleners zijn direct begonnen met het ontruimen van de bewoners. Terwijl de brandweer druk bezig was stonden de tientallen bewoners op straat toe te kijken.

De oorzaak van de brand was een pannetje op het vuur dat vergeten was door de bewoner. Nadat de situatie weer veilig was konden de bewoners terugkeren naar hun appartement en konden de hulpdiensten hun spullen weer inpakken.

Niemand raakte gewond.

Video: Clifford Smit
Fotografie: Rowin van Diest en Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.