Dakdekker loopt brandwonden op door brand op dak in Leidsebuurt

Geschreven door de Redactie op woensdag 20 juli 2011

Haarlem – Op het dak van een woning aan de Gasthuislaan in de Leidsebuurt in Haarlem is woensdagmiddag brand ontstaan. Bij werkzaamheden aan het dak ging rond kwart over twee iets niet helemaal goed met als gevolg dat er brand ontstond. De dakdekker deed nog een poging om het vuur te doven, maar liep daarbij enkele brandwonden op.

De brandweer had het vuur snel onder controle. Op het moment dat de brand uitbrak was toevallig een monteur van een telecombedrijf aanwezig. Hij wist nog op tijd een kat onder het bed vandaan te halen en in veiligheid te brengen. De bewoonster kon met haar kleinkind de woning zelf op tijd verlaten.

Alle personen zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd. Een van de slachtoffers is voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis, de andere konden de ambulance na de controle de ambulance weer verlaten. Een brandweerman liep bij de bluswerkzaamheden lichte verwondingen aan zijn hand op, met een pleister op zijn hand kon hij weer verder gaan.

Fotografie: Rowin van Diest

 1. Witje
  20 juli 2011 op 17:41 | #1

  Ik hoop dat de dakdekker er goed van af komt…

  Meld deze reactie Meld deze reactie

 2. Ikke
  20 juli 2011 op 18:26 | #2

  de dakdekker maakt het goed:D:D

  Meld deze reactie Meld deze reactie

Geen reacties mogelijk.