Veel verkeershinder door ongeval op Prinsen Bolwerk in Haarlem

Geschreven door Michel van Bergen op dinsdag 7 juni 2011

Haarlem – Een verkeersongeval op het Prinsen Bolwerk zorgde dinsdagmiddag voor de nodige overlast. Rond tien voor vijf botste een auto door nog onbekende oorzaak tegen een geparkeerde auto, de geparkeerde auto schoot door en knalde weer tegen een andere geparkeerde auto.

Gelukkig raakte de bestuurder bij het ongeval niet gewond, wel kwam zijn auto midden op de rijbaan te staan waardoor het verkeer vanuit de richting van Zandvoort niet via het Prinsen Bolwerk richting de Waarderpolder kon rijden. Hierdoor ontstond er veel oponthoud voor het autoverkeer bij het station.

De brandweer heeft de wagen na een klein kwartiertje van de rijbaan afgeduwd zodat het autoverkeer er weer langs komt. Een berger heeft de beschadigde auto’s opgehaald, de politie heeft de zaak in onderzoek.

Fotografie: Michel van Bergen

Geen reacties mogelijk.